Ebook Ultrasound technologies for food and bioprocessing
Ebook present: the use of acoustic energy in food or bioprocessing operations is a relatively new endeavor if compared with other sources of energy, such as mechanical or thermal, which have been utilized for centuries in various applications. There are two important factors that make the current ultrasound-assisted processes possible. One is related with the development in ultrasound generation technology and the other one is the better understanding of interactions between acoustic energy and liquid media, enabling the development of important guidelines for ultrasound-based processes....
Xin lỗi bạn không thể down load tài liệu này. Bạn có thể xem tài liệu trực tuyến trên website hoặc liên hệ thư viện trường để được hướng dẫn. Cảm ơn bạn đã sử dụng dịch vụ của chúng tôi.
Bạn vui lòng tham khảo thỏa thuận sử dụng của thư viện số.
- Xin lỗi, bạn khồng thể download tài liệu này. Bạn vui lòng liên hệ trực tiếp thư viện trường để được cấp lại tài khoản để download được tài liệu này.